1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

U wilt een bedrijfsuitje organiseren, en zoekt nog ideeën? Heeft u wel eens gedacht aan een ballonvaart? Een ballonvaart is de ideale basis voor teambuilding. U kunt niet alleen een luchtballonvaart maken, u kunt dit ook combineren met andere activiteiten. Wilt u dit niet, kies dan voor een groepsballonvaart met al uw personeel. Het ideale uitje voor het hele bedrijf.

Een ballonvaart teamuitje is een ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. U bouwt samen de ballon op en tijdens de vaart deelt u uw ervaringen met elkaar. Na de landing en het opruimen van de ballon wordt de champagne ingeschonken en kan het nagenieten beginnen.

Maar als u meer wilt voor uw afdelingsuitje, verwen uw gasten dan met een ballonvaart met hapjes aan boord of aansluitend een heerlijk diner? Wij hebben veel ervaring met bedrijfsvaarten: van personeelsuitjes tot VIP-evenementen tot corporate programma’s. Wij adviseren en helpen u graag met het bedenken van het concept en de organisatie van een evenement, waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Een bedrijfsvaart is daarom nooit een standaard kant-en-klaar product. Wij zorgen graag voor een fantastische en unieke dag. Uw bedrijfsfeest stijgt tot ongekende hoogte.

Vele bedrijven gingen u voor. neem contact op voor onze referenties.

Bestellen

View this page in English