1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaren: dé belevenis voor in de zomervakantie!

Het is bijna weer zo ver: de zomervakantie staat voor de deur! Hoewel de meeste bedrijven in de zomer op een iets lager pitje gaan, gaan wij juist extra hard aan de slag om alle ballonvaarten goed te laten verlopen. De zomer is namelijk ballonvaartseizoen bij uitstek. De natuur groeit en bloeit volop, het is lekker helder weer en de prachtige avondzon is puur genieten. 

Een ballonvaart in de zomervakantie

In de zomervakantie is het altijd erg leuk om er dagjes op uit te gaan. Nu is een ballonvaart echt een avondvullend programma wanneer je het uitvouwen en inpakken van de ballon meetelt, dus dat is natuurlijk op zich al een belevenis. Je kunt hierbij kiezen voor een opstijglocatie in de buurt, maar het is ook een leuk idee om een dagje naar een zo goed als onbekende plaats te gaan en daar `s avonds in de buurt een ballonvaart te doen. Zo zie je eens een heel andere omgeving van bovenaf! Het dagje uit wordt zo werkelijk onvergetelijk, vooral als je dit met het hele gezin doet is het ook nog eens een goede gelegenheid om de banden onderling te versterken. Een andere optie is dat wanneer je ergens op vakantie gaat binnen Nederland en België, je in die omgeving een ballonvaart boekt. Zo creëer je geweldige herinneringen aan je vakantie!

Gezellig met de hele familie!

Bij Ballonvaartmaken.com hebben we een speciaal arrangement voor de hele familie: de familievaart. Dat is een erg leuk idee als afsluiter van bijvoorbeeld een familiedag. Gezellig met de hele familie de lucht in, dat zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke belevenis! Dit arrangement is geschikt voor groepen vanaf twaalf personen. Er worden dan meerdere ballonnen ingezet wat natuurlijk enorm spectaculair is. Wanneer u als groep extra wensen heeft, houden wij daar uiteraard rekening mee zodat de ballonvaart een speciale familiebelevenis wordt! De zomervakantie is hier dan ook de ideale tijd voor, omdat er dan de meeste kans is dat iedereen vrij heeft. Ultiem genieten met elkaar, dat is waar Ballonvaartmaken.com voor wil zorgen!

Een ballonvaart zorgt gegarandeerd voor een geweldige belevenis! Boek vandaag nog jullie droomvaart om zeker te zijn van een onvergetelijke zomervakantie!
Datum:
Auteur:View this page in English