1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaartmaken.com Blog

Trouwen in een luchtballon: dit zijn de mogelijkheden

Je kunt natuurlijk een date in een luchtballon plaats laten vinden, je kunt zelfs een huwelijksaanzoek boven in de lucht doen, maar trouwen in een luchtballon is een heel nieuw level! Je trouwdag is de meest bijzondere en mooiste dag van je leven als het goed is. Daarom wordt er iedere keer weer gezocht naar manieren om bruiloften zo origineel en onvergetelijk mogelijk te maken. Trouwen in een gemeentehuis is dan toch de standaard gebeurtenis die snel als saai ervaren kan worden. Wat dachten jullie dan van trouwen in een luchtballon! Bij Ballonvaartmaken.com is het mogelijk om de wolken op te zoeken en daar te trouwen. Lees in deze blog hoe!

Ballonvaart huwelijk: met iedereen of juist een select gezelschap?

Wanneer je wilt trouwen in een luchtballon moet je met een aantal dingen rekening houden. Als eerste moet je navragen bij de gemeente of het wel mogelijk is dat de huwelijksvoltrekking in een luchtballon plaatsvindt. Soms is dit namelijk niet toegestaan aangezien het in de lucht in principe niemandsland is. Daarom is het ook mogelijk dat het formele gedeelte met de tekening van de huwelijksakte in het gemeentehuis plaatsvindt en de rest van de ceremonie in de luchtballon. Als je dit duidelijk hebt, moet je gaan nadenken wie je mee wilt nemen in de ballon. Ga je alleen met de ambtenaar, de getuigen en de piloot, neem je nog wat familie mee of pak je groots uit en stijg je met alle gasten op? Bij Ballonvaartmaken.com is het allemaal mogelijk. 

Waar je rekening mee moet houden bij trouwen in een heteluchtballon

Trouwen in een heteluchtballon is erg spectaculair en de foto`s zullen dan ook adembenemend mooi zijn! Er zijn natuurlijk wel wat dingetjes om rekening mee te houden, aangezien ballonvaren bijvoorbeeld erg afhankelijk bij het weer. Wanneer er teveel wind staat of er regen wordt opgegeven dien je dus nog een plan B achter de hand te hebben. Ook vindt een ballonvaart altijd net na zonsopgang of voor zonsondergang plaats. Houd daar dus rekening mee in de planning van het feest e.d.! Het mooie vluchtcertificaat en het glaasje champagne na afloop maken de beleving compleet.

Wil je nog even met ons kunnen sparren over de mogelijkheden van trouwen in een luchtballon? Bel of mail ons gerust! We kunnen niet wachten om jullie trouwdag nóg onvergetelijker te maken en zullen er dan ook alles aan doen om aan jullie wensen te voldoen.
Datum:
Auteur:View this page in English