1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaartmaken.com Blog

Het mooiste bedrijfsuitje: een ballonvaart!

Een bedrijfsuitje organiseren is een hele klus, daar heb je misschien wel ervaring mee als je op deze pagina terecht bent gekomen. Ideeën zijn dan vast wel welkom. Je bedrijfsfeest stijgt tot ongekende hoogte met een ballonvaart voor het hele team. Je zou het namelijk niet direct zeggen, maar een ballonvaart is de ideale basis voor teambuilding. Ook kan de groepsballonvaart gecombineerd worden met andere activiteiten. Lees alles over de mogelijkheden in deze blog! 

Waarom een ballonvaart teamuitje?

Een ballonvaart bedrijfsuitje is de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Je bouwt namelijk samen de ballon op en vouwt `m ook weer op. Jullie zijn dus met z`n allen heel actief bij de vaart betrokken! Tijdens de vaart delen jullie ervaringen met elkaar. Na de landing en het opruimen van de ballon wordt de champagne ingeschonken en is het nagenieten van de prachtige vaart. Ballonvaartmaken.com is dan ook de ideale partner voor jullie teamuitje, omdat we veel ervaring hebben met grotere groepen. Talloze bedrijven gingen je al voor, waaronder Ballonvaartmaken.com natuurlijk... Zie de foto hieronder voor ons bijna complete team bij de ballon!

Activiteiten rondom de ballonvaart

Als je het feest helemaal compleet wilt maken, verwen je gasten dan met een ballonvaart met hapjes aan boord of aansluitend een heerlijk diner. Wij hebben veel ervaring met bedrijfsvaarten: van personeelsuitjes tot VIP-evenementen tot corporate programma’s. Wij adviseren en helpen je dan ook graag met het bedenken van het concept en de organisatie van een bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden. Een bedrijfsvaart is daarom ook nooit een standaard kant-en-klaar product. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij zorgen graag voor een fantastische en unieke dag!


Datum:
Auteur:View this page in English