1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaartmaken.com Blog

Unieke belevenis: spring uit een luchtballon

Is een ballonvaart voor u nog niet spannend genoeg? Denk er dan eens aan om het spectaculairder te maken, bijvoorbeeld door te springen uit een luchtballon. Deze week sprongen er vijf passagiers uit een luchtballon boven Brabant. Samen met de andere passagiers stegen ze op om vervolgens op drie kilometer hoogte uit de mand te springen. Twee van hen sprongen samen met een ervaren springer en één ervaren springer ging alleen. Na een lange vrije val werd de parachute uitgeklapt en maakten ze een prachtige reis boven het mooie Brabant. 

Wilt u dat ook meemaken?

Dat kunnen we voor u regelen! Hiervoor kunt u met ons contact opnemen en wij regelen uw vlucht inclusief sprong. Bent u niet ervaren? Dan kunnen we een zogeheten ‘tandemsprong’ organiseren. Dan springt je samen met een ervaren springer. Voordat u in de luchtballon stapt, krijgt u alle (veiligheids)instructies te horen. Ook is dit het moment om vragen te stellen aan de instructeur. 

En dan?

De ballonvaarder zal de luchtballon naar drie of vier kilometer laten stijgen. U krijgt dan de instructie (om samen met de ervaren springer) op de rand te gaan zitten, nadat alle veiligheidsmaatregelen zijn toegepast. Dan kan de sprong beginnen! Maak een spectaculaire val in het diepe en voel u zo vrij als een vogel. We garanderen een adrenalinekick! Na een aantal seconden klapt de parachute uit en kunt u op een wat rustigere manier genieten van het uitzicht. 

Over Ballonvaartmaken.com

Al heel wat jaren organiseren we ballonvaarten met veel plezier. Wij willen graag dat u een unieke ervaring krijgt en horen dan ook graag uw wensen. Zo kunt u een voorkeur aangeven voor een gebied waar u boven wilt springen, als kan dit kan niet altijd worden gerealiseerd omdat we afhankelijk zijn van de wind en of er bijvoorbeeld genoeg weilanden zijn om te landen. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Datum:
Auteur:View this page in English