1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaartmaken.com Blog

Op zoek naar een uniek cadeau? Geeft een ballonvaart cadeau

Een bos bloemen, sieraden, een horloge of chocolade, u heeft dit vast allemaal als eens cadeau gegeven. Wat dacht u van het geven van een unieke ervaring, zoals een ballonvaart? Hiermee komt u echt met een origineel geschenk aan op een verjaardag of andere gelegenheid.

Geef een ballonvaart cadeau
Wij van Ballonvaartmaken.com maken het voor u zo eenvoudig mogelijk om een cadeaubon te bestellen. Via onze speciale cadeaubonpagina kunt u zelf de waarde en cadeauverpakking kiezen. Zo kunt u gaan voor een luxe gouden cadeauenvelop of een leuk cadeaudoosje met verschillende spulletjes (we hebben doosjes in de thema’s: man, vrouw, liefde, standaard of seizoensgebonden). Ook een ballon in doos met daaraan de cadeaubon is mogelijk.

Persoonlijke boodschap
Op dezelfde pagina kunt u ook uw persoonlijke boodschap invoeren. Wilt u deze liever handmatig schrijven? Dan kunt u het tekstveld leeg laten. Het is hierbij wel belangrijk dat u de ballonvaart cadeaubon naar uzelf laat verzenden.

De mogelijkheden bij Ballonvaartmaken.com
U kunt kiezen om een algemene ballonvaart met meerdere passagiers cadeau te doen, of u kunt gaan voor een privéballonvaart voor twee of meerdere personen. Veel ballonvaarders zijn bij Ballonvaartmaken.com aangesloten en hierdoor kunt u boven bijna heel Nederland of België ballonvaren. Als ontvanger van de cadeaubon kun je aansluiten bij een vaart in de regio of zelf een startlocatie opgeven bij een privévaart.

Voorwaarden
U kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes om uw cadeaubon af te rekenen. Al onze cadeaubonnen zijn een jaar geldig. Gaat een geplande ballonvaart niet door wegens bijvoorbeeld weersomstandigheden? Dan zijn de tickets met een jaar verlengd. De ontvanger kan zelf eenvoudig via onze site een ballonvaart boeken.

Over Ballonvaartmaken.com
Al meer dan zeven jaar staan we dagelijks voor onze klanten klaar. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een goed verzorgde ballonvaart. Dagelijks zijn we per e-mail, WhatsApp of telefoon te bereiken.
Datum:
Auteur:View this page in English