1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaart bij zonsopkomst

Een ballonvaart is een unieke belevenis die meestal in de avond plaatsvindt. Maar hebt u er weleens aan gedacht om te ballonvaren in de ochtend? Terwijl de zon opkomt staat u in de mand en geniet u van de rust en de stilte. De meeste passagiers ervaren een ochtendvaart als ‘nog mooier’ dan een avondvaart. 

Waarom een ballonvaart bij zonsopkomst?
We hebben enkele redenen waarom u zeker eens moet ballonvaren bij zonsopkomst:

1.            U ziet langzaam de natuur ontwaken. In de zomer beginnen onze ochtendvaarten zo rond vijf uur (verschilt per datum en ballonvaarder). In alle rust en stilte spot u dieren en kunt u genieten van prachtige landschappen. Als er eerst wat mist was, verdwijnt deze langzaam en doen zonnestralen haar intrede. Vanuit de ballon hebt u het allerbeste uitzicht op de zonsopkomst. 

2.            U bent zelf nog fris en fruitig en geniet hierdoor optimaal van de zonsopkomst. Bij een avondvaart heb u wellicht al een lange (werk)dag gehad. Wanneer u de meeste energie hebt, geniet u ook het meest van de ballonvaart.

3.            Geen last van files naar en van uw startlocatie. Onze ochtendvaarten beginnen in de zomer zo vroeg dat u zonder oponthoud naar uw startlocatie kunt rijden (en weer terug). Dat scheelt tijd!

4.            Geniet nog een hele dag na van uw ballonvaart. De dag is immers nog lang wanneer u weer met beide benen op de grond staat.

Boek een ochtendvaart bij ballonvaartmaken.com
Bent u overtuigd en wilt u ook een ochtendvaart bij zonsopkomst meemaken? Kijk dan eens bij onze geplande vaarten of er een ochtendvaart open staat. Is dit niet het geval dan kunt u via de chat, per telefoon, e-mail of WhatsApp vragen of wij een geplande vaart open kunnen zetten. Bij een privévaart (hierbij staat u enkel met eigen gezelschap in de mand) is een ochtendvaart altijd mogelijk. 

Datum:
Auteur:View this page in English