1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaartmaken.com Blog

Mooie Ballonvaartmaken.com reviews

Ballonvaartmaken.com krijgt veel reviews binnen, die eigenlijk zonder uitzondering positief zijn. We hebben een speciale , maar omdat we ons kunnen voorstellen dat je daar niet altijd op kijkt, plaatsen we in deze blog een aantal reviews die er voor ons echt uitspringen. Dat wij deze onvergetelijke ervaringen mogen creëren voelt elke keer weer zo speciaal!

Om te beginnen deze uitgebreide review van Riëtte uit Valkenburg, het is gewoon een feestje om te lezen! De foto onderaan deze blogpost is ook van haar.

"Wat heb ik genoten gisteren. Een heerlijke zon die de hele tocht van 1,25 uur op ons scheen. Een gepassioneerde ballonpiloot die ons een grandioze ervaring heeft bezorgd. We zijn in Maastricht bij kasteel Geusselt opgestegen in een megaballon.  We stonden met 6 mensen in een stevige korf met 2 gasflessen erin. We gleden snel en moeiteloos de lucht in over de Maas, de markt het Vrijthof richting Tongeren. We zagen vele pittoreske hofjes en zacht verkleurende bomen. De zon koesterde ons en met de warme gasvlam gaf mij dat een mediterraan gevoel. Zwevend over keurige akkers genietend van hier en daar een “wild stukje land”. Ik voelde me heel stil worden van zoveel schoonheid en dankbaarheid. De landing in een aardappelakker, die gerooid waren was spannend en goed voorbereid. We hielden ons goed vast aan touwen handvatten en de korf raakte de grond en kantelde een beetje, Hans gaf weer een beetje gas en zo stonden we na drie zacht kantelende bewegingen op de akker.  Met heerlijke drankjes en champagne werd dit gevierd. We kregen een vliegdiploma en werden weer naar Maastricht gebracht. Even later gleed ik helemaal rozig en gelukkig mijn bed in."

Wim uit Schiedam heeft ook genoten van de ballonvaart. In zijn review zegt hij:

"Het was het geld dubbel en dwars waard. We hebben enorm genoten van de vaart, vanaf de voorbereidingen tot op het laatst onze champagne-doop toe. We hebben al foto’s doorgestuurd gekregen van Bart. (Een piloot die je direct het vertrouwen geeft dat het een mooie vaart gaat worden). Het was een unieke ervaring, die we nooit meer vergeten! Nog bedankt voor het ruime begrip van hoe deze vlucht uiteindelijk tot stand is gekomen!" 

Jurgen uit Burgh-Haamstede heeft wel heel bijzondere herinneringen aan zijn ballonvaart...

"Bedankt voor de geweldige ervaring! Het ontvangst was heel goed, alles werd goed en duidelijk op een ontspannen manier uitgelegd. Tijdens de vaart was er een bijzonder moment, ik heb mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Het was een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten!! Bedankt voor de mooie vaart en de vrijwilligers!!"

Ook Robert uit Winterswijk is uiterst tevreden over de service van Ballonvaartmaken.com:

"De ballonvaart was prima geregeld met fijn, snel en prettig contact. Zeer flexibel in de mogelijkheden en wensen en geen vraag of verzoek is teveel. Mochten we nog een keer weer een ballonvaart willen boeken zou ik dat zeker weer bij jullie doen."

Heb je zelf al eens een ballonvaart gedaan bij ons en wil je je ervaringen delen? Plaats dan ook een review, en help hiermee anderen een ballonvaart te kiezen! Ook zijn we erg benieuwd naar je ervaringen, wat gaat goed en wat gaat er beter? Reviews als deze zijn ontzettend leuk om te lezen, maar helpen ons ook met het optimaliseren van onze service. Tja, en hoe kun je nu een review plaatsen als je nog nooit een ballonvaart hebt gemaakt? Boek daarom vandaag de ballonvaart van je dromen!
Datum:
Auteur:View this page in English