1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaartmaken.com Blog

Een huwelijksaanzoek in een luchtballon: hoe gaat dat?

Tegenwoordig kan een huwelijksaanzoek niet uniek genoeg zijn. Simpelweg in een restaurantje op een knie gaan is er vaak niet meer bij. Nee, het moet spectaculair. Daarbij kun je het zo bont maken als je zelf wilt. En een heel leuk, origineel idee is om een aanzoek tijdens een ballonvaart te doen. Maar waarom is dat dan zo`n succes en hoe moet je dat regelen? Dat leggen we in deze blog uit.

Waarom een huwelijksaanzoek in een luchtballon?

Iedereen heeft wel eens gehoord van ballonvaren, maar er zijn maar weinig mensen die het daadwerkelijk ervaren hebben, laat staan dat ze verloofd zijn in een heteluchtballon! Wanneer je een huwelijksaanzoek doet in een luchtballon, heb je natuurlijk een geweldig verhaal en een extra onvergetelijk aanzoek! Bovendien is elke vaart uniek. Waar je opstijgt, waar je landt en wat je onderweg tegenkomt is voor iedere ballonvaart verschillend. Je hebt dus een heel eigen, uniek verhaal! Natuurlijk is de crew van Ballonvaartmaken.com enorm vriendelijk en behulpzaam en doen ze hun best om je huwelijksaanzoek perfect te laten verlopen. En zeg zelf.. hóe romantisch is het om op 600 meter hoogte te genieten van een zonsopgang of zonsondergang in een speciale luchtballon voor jullie twee? Tijdens of na de vaart hebben we champagne om het af te maken. Zo wordt jullie verloving letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt!

Op welke manieren kun je een huwelijksaanzoek doen tijdens een ballonvaart?

Natuurlijk kun je `gewoon` tijdens de ballonvaart op je knieën gaan en het aanzoek doen, maar je kunt het nog specialer aanpakken door middel van banners. Zo kun je vrienden of familieleden een grote banner op de grond laten leggen waar je dan overheen vaart. Als je geliefde dan het `Wil je met me trouwen?` ziet, is dat een onvergetelijk moment. Je kunt er ook voor kiezen om na het aanzoek een banner uit de mand te hangen met `Ze zei ja!` of iets dergelijks, om iedereen te laten weten dat jullie verloofd zijn! Speciaal voor huwelijksaanzoeken is het mogelijk om met de speciale `Prince` ballon te varen. Deze ballon in de vorm van een kikker zal zich langzaam tot een ware prins onthullen tijdens de opbouw, wat je aanzoek extra speciaal zal maken. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Heb je andere ideeën of wensen? Leg ze gerust aan ons voor, we denken graag met je mee!

En, ben je al enthousiast over dit geweldige huwelijksaanzoek idee? Ga dan snel naar deze pagina om een huwelijksaanzoek arrangement te boeken. Tot ziens in de luchtballon!
Datum:
Auteur:View this page in English