1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaartmaken.com Blog

Een nieuw jasje voor Ballonvaartmaken.com

Wellicht heeft u het al opgemerkt: de website van Ballonvaartmaken.com is vernieuwd! De website is nu nog gebruiksvriendelijker en het design oogt erg professioneel. En dat terwijl de site nog wel herkenbaar is als Ballonvaartmaken.com door dezelfde kleurstellingen. Die kleuren komen ook terug in het nieuwe logo, waardoor de website mooi een geheel is. Wij zijn er ontzettend blij mee!

Nieuwe lay-out

Aan de lay-out is dus het een en ander veranderd. De website als geheel oogt nu een stuk ruimer door het brede beeld. Ook op een tablet of telefoon komt de site perfect tevoorschijn, wat erg belangrijk is nu steeds meer mensen alles op een kleiner apparaatje doen dan een desktop of laptop. De website is ook erg overzichtelijk geworden, met alles op een eigen plek. Zo hoef je enorm weinig moeite te doen om een cadeaubon of privévaart te vinden. Het lettertype is groot en duidelijk genoeg, zodat je de minste moeite hoeft te doen om lekker rond te snuffelen en alles te lezen.

Veranderde inhoud?!

Qua inhoud is de website grotendeels hetzelfde gebleven. De blogs hebben een prominentere plek gekregen en u kunt nog makkelijker vinden wat u zoekt. Ook kunt u eenvoudig de vaart vinden die bij u past door uw gewenste locatie en datum aan te geven. Omdat we trots zijn op de hoge waardering die onze klanten ons geven, hebben we dat ook op laten vallen. Ook laten we graag zien dat je bij ons niet in propvolle manden zit. Maar verder? Onze service en kwaliteit van de vaarten blijven gewoon hetzelfde en zo mogelijk worden die alleen maar verbeterd. We krijgen elke keer zulke positieve reacties dat we niets liever willen dan zoveel mogelijk mensen blij maken met de ballonvaart van hun dromen! 
Datum:
Auteur:View this page in English