1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaartmaken.com Blog

Een onvergetelijk Moederdagcadeau: een ballonvaart

Zondag 13 mei 2018. Zegt deze datum je wat? Als het goed is wel, want dan is het namelijk Moederdag! Dé gelegenheid om aan je moeder te vertellen hoeveel je van haar houdt en dat ook te vertalen in een leuk cadeautje. En zeg zelf, worden al die huishoudelijke spulletjes elk jaar niet een beetje saai? Dit jaar is het tijd voor een avontuur. Neem daarom je moeder mee op een exclusieve Moederdag ballonvaart en laat haar een onvergetelijke dag beleven!

Wat zijn de mogelijkheden?

Ballonvaartmaken.com biedt verschillende mogelijkheden voor een Moederdag ballonvaart. Als eerste is er de mogelijkheid om een standaard Moederdag ballonvaart te boeken. Hiermee geeft u een ballonvaart cadeau waarbij je moeder en jij (met evt. je broers en zussen) samen met andere passagiers erbij meevaren met een luchtballon. Wil je liever alleen met je moeder de ballonvaart beleven? Dat kan natuurlijk ook, door middel van onze VIP ballonvaart Moederdag. Hiermee huurt u een luchtballon af voor alleen jou/jullie en je moeder. Met een privévaart zijn je wensen voor bijvoorbeeld een locatie heel specifiek af te stemmen, waardoor je de ultieme persoonlijke ballonvaart beleeft. Wanneer je niet per se op de dag zelf wilt varen, kun je ook een cadeaubon voor een standaard- of privévaart geven zodat je moeder zelf kan kiezen welke dag haar goed uitkomt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bon met een heliumballon die uit de doos komt zodra die open wordt gemaakt? Het geven van de cadeaubon is zo al een ervaring op zich!

Waarom Ballonvaartmaken.com?

Ballonvaartmaken.com is al jarenlang hét adres voor je ballonvaart. We hebben ervaring met huilende kinderen, bange moeders en schuchtere opa`s, dus dat komt helemaal goed. Onze topprioriteit is - naast veiligheid - het plezier van onze passagiers, en dat merk je! De ongeveer een uur durende vaart vieren we met een glaasje koele champagne na afloop, wat de ervaring helemaal compleet maakt. Kortom, een ballonvaart is een onvergetelijke ervaring die de band tussen moeder en kind(eren) verstevigt en onbreekbaar maakt. We weten het zeker, je moeder verdient een ballonvaart met de service en kwaliteit van Ballonvaartmaken.com!
Datum:
Auteur:View this page in English