1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Ballonvaartmaken.com Blog

Ballonvaartmaken.com Blog

Ervaringsverhalen: waarom zou je kiezen voor Ballonvaartmaken.com?

Er zijn honderden, nee wel duizenden mensen die met Ballonvaartmaken.com hebben gevlogen. Al deze mensen hebben de mooiste verhalen en ervaringen die ze vaak met ons delen door middel van een Dat is gelijk handig voor nieuwe passagiers, zodat die gelijk kunnen zien wat het varen met nu precies inhoudt. We delen een aantal reviews in deze blog, om toekomstige passagiers gerust te stellen én enthousiast te maken!

"Een gezellige en goed georganiseerde ballonvaart!" 

De eerste review die ons in het oog springt is dit hartverwarmende verhaal van Carin uit Hengelo. Ze schrijft: "Zondag 8 april hebben we onze ballonvaart gehad. Het was een mooie vlucht boven onze stad Hengelo. Samen met mijn vader (88) en echtgenoot hebben we genoten van ruim een uur varen. Het was een prachtige belevenis. Goed georganiseerd door Johan, zijn vrouw en onze piloot Bart. We hadden gevraagd ons in te plannen bij rustig weer i.v.m. de landing. En daardoor was naast de vlucht ook de landing perfect! Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring!"

Deze fijne review laat zien dat we altijd rekening proberen te houden met de wensen van passagiers. We zullen alles op alles zetten om over die ene speciale locatie te kunnen varen of om een zo zacht mogelijke landing te hebben. Of moeten we soms een huwelijksaanzoek in een luchtballon regelen? Met alle plezier!

"Leuke mensen, correct in de communicatie"

Jolanda uit Heerlen maakte een ballonvaart vanuit Maastricht en was daar zeer over te spreken: "Leuke mensen, goed bekend in de omgeving, maken regelmatig een praatje, correct in de omgang, betrokken en gedreven. Goed uitgevoerde landing, lekkere champagne na afloop, leuk certificaat als herinnering, gewoon alles top en correct in de communicatie." 

We moeten hier bijna van blozen.. wat een lof! Maar we moeten zeggen dat we er ook heel hard voor werken om alles goed en duidelijk te communiceren. Openheid en service is wat klanten namelijk waarderen, dat blijkt hier wel! En verder werken er bij Ballonvaartmaken.com natuurlijk alleen maar leuke mensen. ;)

"Duidelijkheid waarom een ballonvaart niet doorgaat"

Af en toe komt het voor dat een geplande ballonvaart niet doorgaat. Dit komt dan meestal door de weersomstandigheden. Veiligheid gaat bij ons boven alles! Dit zien we ook terug in de reviews, zoals die van Ineke uit Zutphen: "Super organisatie met duidelijkheid waarom een ballonvaart niet doorgaat. Veiligheid gaat voor alles. We hebben ook goed contact gehad via e-mail en Whatsapp."

Wat je vooral terugziet in de reviews is dat mensen vooral de organisatie heel goed vinden. Alles is open en duidelijk, dat is waar we waarde aan hechten! Ook is de ballonvaart zelf goed geregeld, mensen mogen zelf ook een handje meehelpen als ze dat willen. Verder is de afsluiting met champagne en een certificaat natuurlijk ontzettend leuk. Wat voor redenen heb je nog meer nodig om voor Ballonvaartmaken.com te kiezen? Boek je droomvaart vandaag nog!
Datum:
Auteur:View this page in English