1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Een Ballonvaart maken vanuit Breda

Een Ballonvaart maken vanuit Breda

Geniet van een onvergetelijke ballonvaart in de mooie omgeving van Breda. Wij van Ballonvaartmaken.com bieden prachtige ballonvaarten in Breda en omgeving aan.

Gebouwen

Breda heeft prachtige oude historische gebouwen en monumenten. Wat dacht u van: Kasteel Bouvigne, de Kapel van Gageldonk, de Antoniuskathedraal, molen de Korenbloem, korenmolen de Hoop, de Waalse kerk, de Klokkenberg, de Grote Hoeve Kloosterkazerne, het Bliksems-schicht monument en het aan de rand van het Valkenbergpark liggende Begijnhof? Haven Vaar over de nieuw, aangelegde haven bij de het Spanjaardsgat. Zwaai naar de mensen die op de terrasjes aan de haven zitten.

Natuur

Ten noorden van de stad Breda ligt de Lage Vuchtpolder, een open waterrijk gebied waar landbouw en natuur elkaar afwisselen. Ten zuiden van Breda ligt het Markdal waar wilgen, elzen, dwergbies en de boterbloem groeien. De stad Breda is voorzien van vele bossen: het grootste zomereikenbos van het land, het Liesbos, het Sint-Annabos, het Voorbos, het Nieuwbos, het Mastbos ,het Prinsenbos, het met witte, Bosanemonen, Ulvenhoutse Bos en het Chaambos. Reeën grazen in het Chaamse Bos en de roofvogels vliegen over de toppen van de bomen. Bewonder de 500 jaar oude bomen, lange lanen, vijvers, fonteinen, vennetjes, heidevelden, grove dennen, veenmoerassen, Zomereiken, beekjes en polders.

Contact

Bent u benieuwd naar de historische gebouwen en de groene natuur? En kunt u niet wachten om Breda vanuit de hoogte te bewonderen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een onvergetelijke ballonvaart in Breda! Wilt u meer weten over ballonvaarten in andere plaatsen? Kijk dan op onze website www.ballonvaartmaken.com of stuur een bericht naar info@ballonvaartmaken.com. Een ballonvaart kunt u bij ons zeer eenvoudig online boeken. Bekijk ook eens onze veel gestelde vragen of onze contactpagina. Wilt u weten of uw geplande ballonvaart doorgaat, dan verwijzen wij u ook graag door naar onze pagina contact. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Bezoekadres:

Ballonvaartmaken.com
Speelhuislaan 58
Breda


Meer informatie:
Ballonvaren vanuit Breda - Ballonvaart maken vanuit Breda - Meer informatie over Breda - Ballonvaart tarieven Breda - Ballonvaart informatie Breda - Ballonvaren informatie Breda - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Breda - Ballonvlucht Breda - Luchtballon vliegen Breda - Ballonvaart ervaringen Breda - Bezoek ons in Breda - Huwelijksaanzoek vanuit Breda - Vakantie tips Breda - Dagje weg tips Breda - Ballonvaren vanuit Utrecht - Cadeaubon Breda - Uw ballonvaart vanuit Breda boekenView this page in English