1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Geef een Ballonvaart cadeau.

Geef een Ballonvaart cadeau.

Een ballonvaart is een prachtige en unieke belevenis. Hoe mooi is het, als u uw vrienden of familie zo’n onvergetelijke ervaring kunt geven? Wij bieden een ballonvaart cadeaubon aan. Een cadeau geschikt voor elke gelegenheid, of dat nu een verjaardag is, een afscheidscadeau of relatiegeschenk of voor een jubileum.

Hoe bestel ik een cadeaubon?

U kunt zelf een ticket bestellen, maar de leukste optie is het geven van een echte cadeaubon met daarop een zelfgekozen bedrag. We hebben een aantal leuke cadeauverpakkingen die van uw cadeau een feestje maken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een cadeaupakket, een ballon in doos of een luxe cadeau-envelop? Uw persoonlijke boodschap op de luchtballonvaart cadeaubon maakt uw geschenk compleet. Succes gegarandeerd!Dezelfde dag verzonden

Als u voor 16:00 besteld, wordt de cadeaubon dezelfde dag nog verzonden. De ontvanger kan zelf de gewenste plaats en datum kiezen voor de ballonvaart. Wat handig is om te weten: de cadeaubon is niet persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. De cadeaubon is één jaar geldig. Wanneer de ballonvaart wegens weersomstandigheden geannuleerd wordt, zijn de tickets met een jaar verlengd.

Ballonvaart cadeau geven

Waarom is een ballonvaart cadeau nu zo fantastisch? We hebben het aan onze passagiers gevraagd en zij kwamen met verschillende antwoorden. Zo boekte iemand een ballonvaart cadeau voor 2 personen en diegene vroeg zijn vriendin ten huwelijk boven in de lucht. Een ander vond het prachtig om over haar woonplaats te vliegen en de rust in de lucht te ervaren. Ook is een ballonvaart goed voor het ‘teamgevoel’, bij het klaarmaken en bij het opbergen van de ballon moet er samengewerkt worden. Kortom, een unieke belevenis en een uniek cadeau.

Bestel uw ballonvaart cadeaubon

Bestel vandaag nog uw fantastische luchtballonvaart cadeau op onze bestelpagina. Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan met ons op. Het team van Ballonvaartmaken.com staat voor u klaar!View this page in English