1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Geef een Ballonvaart cadeau.

Geef een Ballonvaart cadeau.

Zoekt u een bijzonder en uniek cadeau? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want wij hebben de ballonvaart cadeaubon! Een cadeau voor elke gelegenheid, of dat nu een verjaardag is, een afscheidscadeau, een relatiegeschenk of voor een jubileum. Maak van dromen werkelijkheid en geef een ballonvaart cadeau. Een fantastische ervaring die men niet snel zal vergeten.

U kunt een ticket bestellen, maar ook een cadeaubon geven als aanbetaling op een ballonvaart, met daarop uw eigen gekozen bedrag. Daarnaast hebben we een aantal leuke cadeauverpakkingen die van uw cadeau een feestje maken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een cadeaupakket, een ballon in doos of een luxe cadeau envelop? Uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon maakt uw geschenk compleet. Succes gegarandeerd!

Als u voor 16:00 besteld, gaat uw cadeau dezelfde dag nog op de bus. Na verzilvering van de bon kan de ontvanger zelf de gewenste plaats en datum kiezen. De cadeaubon is niet persoonsgebonden en dus overdraagbaar. Bovendien is de cadeaubon minimaal één jaar geldig.

Wat let u nog? Bestel vandaag nog uw fantastische cadeau op onze bestelpagina. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Het team van Ballonvaartmaken.com staat voor u klaar!View this page in English