1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Eenmalige ballonvaartpoging

Eenmalige ballonvaartpoging

Als onze gasten een ballonvaart boeken, gaan wij er in eerste instantie van uit dat zij deze ballonvaart ook daadwerkelijk willen gaan maken. Soms komt het voor dat een geplande vaart moet worden uitgesteld door bepaalde weersomstandigheden. In dat geval maken we met u een nieuwe afspraak. De geldigheid van uw ticket wordt op dat moment met een jaar verlengd. Met andere woorden: uw ticket is een jaar geldig vanaf de aanschafdatum en als een nieuwe afspraak moet worden gemaakt, gaat dit jaar opnieuw in. Op die manier heeft u ruim voldoende tijd om de vaart plaats te laten vinden.

Soms komt het echter voor dat passagiers een bepaalde reden hebben om een eenmalige poging te doen. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een uitje met een groep mensen die maar voor korte tijd in Nederland/België zijn. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen we van uw vaart een eenmalige poging maken. Mocht de vaart door omstandigheden niet door kunnen gaan, dan krijgt u uw geld teruggestort, minus het bedrag dat we van tevoren hebben afgesproken via mail of telefoon. Het bedrag dat we inhouden is afhankelijk van het aantal passagiers, de ballon die inzetten en nog een aantal factoren. Om die reden spreken we dit met u af voordat de vaart wordt geboekt. Wij zijn genoodzaakt dit bedrag in te houden, omdat we al in het voortraject van uw vaart veel kosten maken om de vaart voor te bereiden.

Let u er op dat deze regeling alleen geldt als wij de vaart annuleren en dat u niet om een andere reden de vaart op het laatste moment af kunt zeggen.

Ten slotte hopen wij natuurlijk dat u gewoon een nieuwe poging wilt wagen bij annulering, zodat wij deze mooie ervaring met u kunnen delen.View this page in English