1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Last-minute cadeaubon

Last-minute cadeaubon

Wilt u iemand een bijzonder cadeau geven maar bent u per ongeluk de tijd vergeten? Hebt u geen tijd meer om zo op het laatste moment nog opzoek te gaan naar het perfecte cadeau? Geen zorgen wij van Ballonvaartmaken.com hebben de oplossing, bestel een digitale ballonvaart cadeaubon. Als u voor 16:30 bestelt krijgt u deze bon nog dezelfde dag opgestuurd. Zo hebt u het cadeau alsnog op tijd binnen. Wilt u de bon nog sneller ontvangen, wij kunnen altijd een digitaal exemplaar toesturen, die u zelf uit kunt printen en overhandigen. Verras de ontvanger met een bijzonder cadeau. Door de mooie bon die garant staat voor een bijzondere belevenis heeft niemand door dat het een last minute cadeau is. Verschijn met een origineel cadeau zonder dat iemand er ooit achter komt dat u de tijd bent vergeten!

Zelf iets maken

U kunt natuurlijk ook zelf een cadeaubon maken. Echter is niet iedereen even creatief en met lege handen aankomen is ook niet ideaal. Wij helpen u graag even op weg. Klik met de rechtermuisknop op onderstaande afbeelding. Kies dan voor afbeelding opslaan. U heeft dan uw eigen blanco digitale cadeaubon op uw computer staan. U kunt daar invullen wat u precies wilt geven. Een ballonvaart voor een of meerdere personen bijvoorbeeld. Ook kunt u erop zetten voor wie deze is en zelfs nog een persoonlijke boodschap erbij zetten. De activatiecode mag u leeg laten, die vullen wij voor u in zodra u de definitieve cadeaubon bij ons bestelt. Print de bon op wat dikker papier uit en u heeft zeker een luxe uitstraling te pakken.

Meer tips

Mocht u er toch niet helemaal uitkomen, of meer tips nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vragen over de ballonvaart zelf staan wij u graag te woord.View this page in English