1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Een Ballonvaart maken vanuit Maastricht

Een Ballonvaart maken vanuit Maastricht

Heeft u altijd al een ballonvaart in Maastricht willen maken? Wij van Ballonvaartmaken.com bieden prachtige vluchten in een luchtballon aan. We nemen u mee op een onvergetelijke ballonvaart in de mooie omgeving van Maastricht. Bewonder de historische gebouwen, designwinkels, de prachtige kerken, de pleinen en de schattige, kleine straatjes!

Ballonvaart Maastricht

Maastricht liggend in Zuid-Limburg is één van de oudste steden van Nederland. In Maastricht zijn middeleeuwse huizen en een oude stadspoort te vinden. Bekijk Maastricht rustig vanuit de hoogte in een luchtballon. Spot de bekende, historische gebouwen zoals: het voormalige middeleeuwse gerechtsgebouw, het Dinghuis van Maastricht, het voormalige raadhuis van de stad met zijn 25 meter hoge klokkenspel gevestigde toren, de Sint Servaasbasiliek, Onze- Lieve- Vrouwe basiliek, het Kruisheren klooster, brouwerij Bosch, het moderne Bonnefantenmuseu of de opvallend rode toren, de Sint Janskerk.

Bezienswaardigheden Maastricht

Wat dacht u van bijzondere bezienswaardigheden zoals: De best bewaarde delen van de ommuring, de Jekertoren en de Helpoort, de Torenmolen van Gronsveld, fort Sint Pieter en het Onze-Lieve-Vrouweplein.Of vaar over de Sint Servaasbrug, de oudste nog bestaande brug van Nederland met prachtig uitzicht over de Maas en Maastricht.

Het bekendste plein van Maastricht het vrijthof, waar gebouwen als het Spaans Gouvernement en de perkoen van Maastricht aan grenzen mogen natuurlijk ook niet ontbreken tijdens deze onvergetelijke ballonvaart!

Contact

Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@ballonvaartmaken.com. Een ballonvaart kunt u bij ons zeer eenvoudig online boeken. Bekijk ook eens onze veel gestelde vragen of onze contactpagina. Wilt u weten of uw geplande ballonvaart doorgaat, dan verwijzen wij u ook graag door naar onze pagina contact.
Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Welkom aan boord!
Bezoekadres:

Ballonvaartmaken.com
Burg. Pijlsstraat 65
Maastricht


Meer informatie:
Ballonvaren vanuit Maastricht - Ballonvaart maken vanuit Maastricht - Meer informatie over Maastricht - Ballonvaart tarieven Maastricht - Ballonvaart informatie Maastricht - Ballonvaren informatie Maastricht - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Maastricht - Ballonvlucht Maastricht - Luchtballon vliegen Maastricht - Ballonvaart ervaringen Maastricht - Ballonvaren Utrecht - Bezoek ons in Maastricht - Huwelijksaanzoek vanuit Maastricht - Vakantie tips Maastricht - Dagje weg tips Maastricht - Cadeaubon Maastricht - Uw ballonvaart vanuit Maastricht boekenView this page in English