1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Over ons

Over ons

Welkom bij Ballonvaartmaken.com, welkom bij het leukste bedrijf van Nederland! Een ballonvaart is een unieke ervaring, een belevenis die u nooit meer vergeet. En daar weten wij als team alles van. Daarom leggen we u als klant bij ons in de watten. Wij zorgen voor een optimale ervaring met ons bedrijf. Niet alleen tijdens de ballonvaart, maar ook voor de vaart. Geduldig zullen wij antwoorden op al uw vragen. Wij vinden het leuk om uw vragen te beantwoorden, en u zo voor te bereiden op uw ballontocht. Ons doel is: tevreden klanten in de mand, maar ook tevreden klanten uit de mand. En daar staan we bekend om, want dat lukt. Wij vertalen al uw wensen naar een prachtige en unieke vaart die we zoveel als mogelijk is personaliseren. Graag boven uw eigen woonplaats varen? Een speciale datum? Een ballonvaart speciaal met uw eigen gezelschap? U roept, wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Beleef het mee, en ga uw dromen achteraan.

• Bij ons bent u geen nummer, u bent onze klant die we persoonlijk kennen!
• Bij ons draait het om uw wensen, en dit te vertalen naar een unieke ballonvaart.
• Veilige vaart, al onze piloten en materiaal voldoen aan de strengste eisen.
• Scherpe, en nette totaalprijzen. Bij ons geen verborgen kosten.
Geen kleine lettertjes, wij communiceren vooral alles richting onze klant.
Geen massavervoer door de lucht, maar een leuke en persoonlijke ballonvaart waarbij u al uw vragen kunt afvuren op de piloot en hij u ook kent.
Lokaal! Altijd zal een lokale piloot de vaart uitvoeren.
 

Voor de vaart:

Ballonvaartmaken.com Vanaf ons kantoor bedienen wij onze klanten optimaal. U kunt te allen tijde uw vragen op ons afvuren, en we houden van persoonlijk contact met onze klanten. Onze medewerkers bereiden u zo goed mogelijk voor op uw avontuur! Het is onze passie om vragen te beantwoorden, u als klant het naar uw zin te maken. Wij nodigen u van harte uit om het avontuur samen met ons te beleven!
 

De ballonvaart

Ballonvaartmaken.comBehalve ons team op kantoor beschikken wij over een groot team piloten en crew. Zij zorgen er voor dat uw ballonvaart echt een onvergetelijke belevenis wordt. Van voor tot einde verzorgen zij uw ballonvaart en alles wat hier bij hoort. Voor de ballon de lucht in gaat zal hij u alles vertellen over wat u te wachten staat. U mag natuurlijk een handje helpen bij de opbouw en na de landing weer met het opruimen van de ballon waarbij onze deskundige crew u zal begeleiden. Ons team zorgt gegarandeerd voor de ideale ballonvaart

Informeer daarom snel naar de mogelijkheden door een ballonvaart te boeken. Via deze pagina kunt u niet alleen boeken, u kunt ook informatie vragen over ballonvaren of over een specifieke ballonvaart. U kunt ook via e-mail boeken: info@ballonvaartmaken.com, of telefonisch contact met ons opnemen.

Wij hebben ballonvaarten georganiseerd voor onder andere de volgende bedrijven:

Heineken Albert Heijn Arbo Unie Rabobank UWV Gemeente Dronten Gemeente Stein Plus Supermarkten Hercuton
Mammoet Jumbo Ticketveiling
 

View this page in English