Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken

  1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Reviews

Reviews

Schrijf zelf een review.

Ballonvaart van Breda naar Teteringen

✓ 17 oktober 2017     ✓ Wim uit Schiedam    
Het was dubbel en dwars waard. We hebben enorm genoten van de vaart, vanaf de voorbereidingen tot op het laatst onze champagne-doop toe. We hebben al foto’s doorgestuurd gekregen van Bart. ( Een piloot die je direct het vertrouwen geeft dat het een mooie vaart gaat worden). Het was een unieke ervaring, die we nooit meer vergeten! Nog bedankt voor het ruime begrip van hoe deze vlucht uiteindelijk tot stand is gekomen!

Ballonvaart van Winterswijk naar Bentelo

✓ 15 oktober 2017     ✓ Robert uit Winterswijk    
Prima geregeld met fijn, snel en prettig contact. Zeer flexibel in de mogelijkheden en wensen en geen vraag of verzoek is teveel. Mochten we nog een keer weer een ballonvaart willen boeken zou ik dat zeker weer bij jullie doen.

Ballonvaart gemaakt vanuit Maastricht

✓ 14 oktober 2017     ✓ Jolanda uit Heerlen    
Leuke mensen, goed bekend in de omgeving, maken regelmatig een praatje, correct in de omgang, betrokken en gedreven. Goed uitgevoerde landing, lekkere champagne na afloop, leuk certificaat als herinnering, gewoon alles top en correct in de communicatie

Ballonvaart van Zutphen naar Nijbroek

✓ 29 september 2017     ✓ Ineke uit Zutphen    
Super organisatie met duidelijkheid waarom een ballonvaart niet doorgaat. Veiligheid voor alles. Maar ook goed contact via email of Whatsapp.

Ballonvaart boven Schouwen Duiveland

✓ 26 september 2017     ✓ Jurgen uit Burgh-Haamstede    
Bedankt voor de geweldige ervaring! Het ontvangst was heel goed, alles werd goed en duidelijk op een ontspannen manier uitgelegd. Tijdens de vaart was er een bijzonder moment, ik heb mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Het was een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten!! Bedankt voor de mooie vaart en de vrijwilligers!!



Ballonvaart gemaakt vanuit Zuid-Limburg

✓ 25 september 2017     ✓ Riëtte uit Valkenburg    
Wat heb ik genoten gisteren. Een heerlijke zon die de hele tocht van 1,25 uur op ons scheen. Een gepassioneerde ballonpiloot die met veel zachtheid, liefde en kennis van zaken ons een grandiose ervaring heeft bezorgd. We zijn in Maastricht bij kasteel Geusselt opgestegen in een megaballon. Carlo zwaaide ons uit met zijn zoon. We stonden met 6 mensen in een stevige korf met 2 gasflessen erin. We gleden snel en moeiteloos de lucht in over de Maas, de markt het Vrijthof richting Tongeren. We zagen vele pittoreske hofjes en zacht verkleurende bomen. De zon koesterde ons en met de warme gasvlam gaf mij dat een mediteraan gevoel. Zwevend over keurige akkers genietend van hier en daar een “wild stukje land”. Ik voelde me heel stil worden van zoveel schoonheid en dankbaarheid. Tegelijk borrelde innovatieve ideetjes op. Het stijgen en dalen om windmolens en een hijskraan veilig over te zweven vond ik een heerlijk gevoel. Mooi om van boven te zien hoe een machine aardappels rooide. Kasteeltjes die ik nooit gezien had met mooie bossages. Prachtige kleuren van de stralende zon. Hier en daar schapen, soms koeien. Paarden die vrij galopeerden richting manage. Wat een zicht! De landing in een aardappelakker, die gerooid waren was spannend en goed voorbereid. We hielden ons goed vast aan touwe handvatten en de korf raakte de grond en kantelde een beetje, Hans gaf weer een beetje gas en zo stonden we na 3 spannende, zacht kantelende bewegingen op de akker. Frans en Guido klommen uit de korf om deze op de grond te houden. Hans gaf gas en nog met hulp van wandelaars gleden we over de akker naar de straat. Dat was wel hard werken voor Guido en Frans. Daarna mochten Ingrid en ik eruit klimmen, kruipen want de mand lag toen op z’n kant. Met heerlijke drankjes en champagne werd dit gevierd. We kregen een vliegdiploma en werden weer naar Maastricht gebracht.Daar ontving Trudy ons met een heerlijke maaltijd. Helemaal rozig en gelukkig gleed ik mijn bed in.



Privévaart van Haps naar Volkel

✓ 24 september 2017     ✓ Hans uit Boxmeer    
De ballonvaart is bij ons allen zeer geslaagd. Door de professional van de ballonvaarder hebben we een geslaagde ballonvaart mogen beleven. Dit voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Bij deze willen het hele team nogmaals bedanken.



Ballonvaart gemaakt vanuit Zaltbommel

✓ 19 september 2017     ✓ Janneke uit Zaltbommel    
Gisteren hebben mijn man en zoon een geweldige ballonvaart gemaakt. Een hele belevenis. Je eigen stad van boven zien is erg bijzonder. Maar ook voor ons om er bij te zijn was het superleuk! Ook om mee te helpen e.d. Alles was super geregeld, ook van tevoren. En ontzettend leuke mensen van jullie bedrijf!

Ballonvaart gemaakt vanuit Gorinchem

✓ 2 september 2017     ✓ Diederik    
Mooie ervaring, zeker een aanrader! Leuk hoe er na de ballonvaart nog een kleine ceremonie wordt gehouden

Privévaart - bedrijfsuitje

✓ 31 augustus 2017     ✓ Omron uit Hoofddorp    
Het was in een word ge-wel-dig!

Ballonvaart gemaakt vanuit Houten

✓ 28 augustus 2017     ✓ Yvonne uit Houten    
We hebben genoten van een prachtige ervaring! Super goede piloot, die ook veel vertelde over de omgeving en een fantastische vaart heeft gerealiseerd. Hij en zijn vrouw Carla hebben gezorgd voor een onvergetelijke herinnering.

Mooie ochtendvaart vanuit IJsselstein

✓ 26 augustus 2017     ✓ Marilene uit IJsselstein    
We hebben vanochtend echt een supertoffe ballonvaart gehad met Ron en met de ondersteuning van Erik op de grond! En we zijn alle zes onder de indruk van hoe mooi het s morgens zo vroeg is met zonsopgang 😃 Dankjewel voor het advies te switchen naar dit tijdstip!

Ballonvaart boven Nederhemert

✓ 25 augustus 2017     ✓ Arnette uit NEDERHEMERT    
Vrijdag een hele mooie ballonvaart gemaakt, we wilden graag vanuit ons eigen dorp opstijgen echter door de wind was dit niet echt handig. Daarom was optie om vanuit een ander dorp op te stijgen zodat we over ons eigen dorp konden varen, dit was gelukt en het was echt geweldig!! Bedankt voor deze unieke ervaring!!

Ballonvaart gemaakt vanuit Bergen op Zoom

✓ 22 augustus 2017     ✓ Joyce uit Bergen op Zoom    
De persoonlijke benadering van de ballonvaarder en zijn vrijwilligers was super. Zij werken echt met passie.

Ballonvaart gemaakt vanuit Zuid Limburg

✓ 20 augustus 2017     ✓ A.J.M.Bok uit Brunssum    
Wij hebben 20 augustus een ballonvaart gemaakt vanaf kasteel Vaeshartelt bij Maastricht. Het was voor ons een onvergetelijke ervaring. Wat was het perfect geregeld en een sublieme vlucht dankzij onze geweldige piloot Hans. Absoluut een aanrader voor iedereen. Onze complimenten gaan uit naar de organisatie ballonvaartmaken.com en uiteraard Hans. Mvg, Henk en Anjo.

Ballonvaart van Wageningen naar Lunteren

✓ 16 augustus 2017     ✓ Pim uit Wageningen    
Op 16 augustus een onvergetelijke ballonvaart gemaakt vanuit mijn woonplaats Wageningen. Een cadeau voor mijn geslaagde dochter (eindexamen HAVO). Toevallig waren wij met 3 vaders en 3 dochters in de ballon. Meer ook niet! Dat is fijn bij ballonvaartmaken.com. Geen grote gezelschappen, maar een kleine mand. De piloot uit Bilthoven was fantastisch. Ervaren en betrouwbaar. Vertelde enthousiast over zijn ballon. We hebben een tocht gemaakt via Veenendaal, Ede, Lunteren. Daar geland bij een vriendelijke boer. De service, het makkelijke contact, het meedenken bij ballonvaartmaken.com is van hoog niveau. Zijn prijs meer dan waard! Pim

Ballonvaart gemaakt vanuit Hilversum

✓ 7 augustus 2017     ✓ Svanhild uit Hilversum    
Hierbij wil ik je bedanken voor de service tijdens het reserveren. De ballonvaart was een ontzettend mooie ervaring! Helaas stond er weinig wind en kwamen we niet verder dan 1,5 km vanaf Westbroek, dus Hilversum hebben we alleen van een afstand kunnen bekijken. Maar het weer was mooi, het uitzicht schitterend, en de piloot en medewerkers erg aardig en professioneel.

Ballonvaart gemaakt vanuit Nijmegen

✓ 7 augustus 2017     ✓ Tonnie uit Groesbeek    
Vanavond een ballonvaart gemaakt vanaf het Goffertpark in Nijmegen. Een hele bijzondere ervaring en bovenal vertrouwd dankzij een prima bemanning / organisatie, helemaal top dus.

Ballonvaart van Capelle aan den IJssel naar Papekop

✓ 6 augustus 2017     ✓ Lydia uit Delft    
Goedemorgen allen, Super dank voor de heerlijke avond bijna nacht Mijn dag kan niet meer stuk iedereen blij leuke blije gezichten o wat schitterend zoveel mooie dingen ook volle maan zon luchten zon onder maan vol romantisch en alles mooi groen schapen koeien geweldig zo blij mooiste cadeau dank jullie Herinnering blijft eeuwig. Lieve groet Lydia en haar fam. van der Vegt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! toppie dank

Ballonvaart van Buren over Tiel naar Maasbommel

✓ 5 augustus 2017     ✓ Henny uit Kesteren    
Super mooie ballonvaart gehad met mijn dochter en mijn vriendin. Opgestegen in Buren en geland in Maasbommel. Bedankt! Groet Henny

Ballonvaart gemaakt vanuit Avenhorn

✓ 31 juli 2017     ✓ Ingrid    
Je zult maar een ballonvaart cadeau krijgen van 7 kleinkinderen. Dan neem je die kleinkinderen toch gewoon mee. Genieten doe je samen!



Ballonvaart boven Burgum

✓ 13 juli 2017     ✓ Hedwig uit Burgum    
We hebben het beleefd. Het was een super ervaring. Met deskundig personeel, het gaf ons een veilig gevoel. We genieten nog na.

Ballonvaart van Bergambacht, langs Schoonhoven naar Uitweg

✓ 29 juni 2017     ✓ Bianca uit Schoonhoven    
Wij hebben 29 juni in de avond een ballonvaart gemaakt. Ik wilde heel graag over Schoonhoven varen en ze hebben er alles aan gedaan omdat ook uit te voeren. We hebben een prachtige vaart gehad vanaf Bergambacht zo richting Schoonhoven en precies over de Lek bij Schoonhoven.... Echt fantastisch!! Ik zou vanavond weer willen!

Ballonvaart van Houten over Culemborg en Schoonrewoerd naar Herwijnen

✓ 26 juni 2017     ✓ Renata uit Kudelstaart    
Heel hartelijk dank voor de onvergetelijk mooie ervaring. Uitstekend contact en voorbereiding, prachtige ballonvaart en een ervaren, vriendelijke piloot met veel kennis en verhalen over het gebied tijdens de vlucht. Warm vlaaien welkom op de grond😄

Privévaart boven Veere en Goes

✓ 18 juni 2017     ✓ Renate uit Katwijk    
1000 maal dank voor alles! Pieter en zijn moeder hebben het werkelijk waar geweldig gehad! Super bedankt!



Ballonvaart gemaakt Limburg

✓ 17 juni 2017     ✓ Debbie uit Sint odilienberg    
Wij vonden het helemaal t einde goed georganiseerd en uitgelegd afsluiten met een drankje en gezelligheid en nog een mooi certificaat erbij met naam super ik beveel jullie ook echt aan!

Ballonvaart van Gieten naar Onnen

✓ 10 juni 2017     ✓ Henk uit Holwierde    
Ballonvaart van Gieten naar Onnen op 10 juni. We hebben een prachtige ballonvaart gehad over een schitterend gebied. Het was een cadeau van de kinderen voor ons 25 jarig huwelijk. We hebben ervan genoten!



Ballonvaart gemaakt vanuit Nijverdal

✓ 4 juni 2017     ✓ Carolien uit Westerhaar    
Mijn dochter en ik hebben genoten van de vaart . Het was even spannend of de tocht door zou gaan ivm de wind. Maar er werd rustig gewacht tot de wind afgenomen was en we veilig de lucht in konden. Een prachtige tocht met helder mooi weer waardoor we heel ver konden kijken. De begeleiding door de beide mannen was prima. We gaan sparen voor een volgende vlucht over een paar jaar. Vriendelijke groet, Carolien Prins

Gezellige ballonvaart van Klein Zundert naar Wuustwezel (B)

✓ 2 juni 2017     ✓ Johan uit Rijsbergen    
2 Juni een prachtige ballonvaart gemaakt. Genoten van het prachtige uitzicht. Alles prima geregeld door ballonvaartmaken, ga zo door mannen.



Privé ballonvaart van Rhenen, over woonplaats Beneden Leeuwen naar Altforst

✓ 31 mei 2017     ✓ jose uit Beneden-Leeuwen    
31 mei een privé ballonvaart cadeau gekregen Het was geweldig en indrukwekkend Top!!

Gezellige ballonvaart vanuit Houten, richting Gorinchem

✓ 28 mei 2017     ✓ Kees uit Gorinchem    
Genoten! Alles is volgens plan verlopen en retour service was prima. Goede uitleg van de piloot op de gestelde vragen. Bijtijds notificatie over verandering van vertrekplaats. Waarschijnlijk de mooiste dag van het jaar (2017) m.b.t zicht/uitzicht. Heb internationaal heel veel vlieguren en tevens veel zeevaart uren. De ballonvaart was een "nieuwe vaart"die heel goed bevallen is. In de toekomst wellicht nog een keer met alleen vrienden/familie. Met dank Kees van Essen

Mooie ballonvaart gemaakt vanuit Huizen boven het Gooi

✓ 28 mei 2017     ✓ Ton uit Gooi    
Was te gek. Goed verzorgd. Ga zo door.

Ballonvaart gemaakt boven Zuid-Limburg

✓ 25 mei 2017     ✓ Nanette uit Landgraaf    
We hebben genoten van het begin tot het einde! Het was heel erg leuk en gezellig.

Ballonvaart gemaakt vanuit Aalten

✓ 20 mei 2017     ✓ Theo uit Aalten    
ga zo door! Zeer prettige contacten en eventueel uitleg als we er om vroegen van de piloot. Hij liet ons genieten!

Ballonvaart gemaakt vanuit Gorinchem

✓ 20 mei 2017     ✓ Ramonde uit Sleeuwijk    
Hartelijk dank voor de prachtige ballonvaart van afgelopen zaterdag vanaf Gorinchem. De pilootheeft ons een fijne vaart bezorgd.

Ballonvaart gemaakt vanuit Leerdam

✓ 20 mei 2017     ✓ Marieta uit Leerdam    
Ik wilde je nog even persoonlijk laten weten dat mijn ouders hebben genoten van de vlucht afgelopen zaterdag. Het was helemaal super. Bedankt daarvoor!

Ballonvaart van Maarsbergen naar Lunteren

✓ 19 mei 2017     ✓ Angela uit Ede    
Superfijn, dat de ballonvaart afgelopen vrijdagavond door kon gaan. Voor de jarige en partner een enige verassing. Een goed begin van een geweldig verjaardagsweekend! Nogmaals bedankt!

Ballonvaart van Noordeloos naar Tricht

✓ 16 mei 2017     ✓ Brenda uit Meerkerk    
Ballonvaart van Noordeloos naar Tricht. Een prachtige ballonvaart met ons gezin, geweldig om onze eigen omgeving te zien! Onvergetelijke ervaring, met dank aan piloot Erik-Jan en Jelmer!



Ballonvaart gemaakt vanuit Alkmaar

✓ 11 maart 2017     ✓ Tivada uit Velserbroek    
11 maart een geslaagde ballonvaart gemaakt met jullie! Alles was top geregeld, en de jongens deden het erg leuk. Echt een aanrader, en ik vond het de prijs meer dan waard. Bedankt voor alles.

Prive ballonvaart vanuit Hoogeveen

✓ 22 oktober 2016     ✓ Ruud uit Haarlem    
Afgelopen zaterdagmiddag konden wij mee met de ballonvaart. Het vertrek vond plaats vanaf een grasveldje op het bungalowpark in Westerbork. Voor ons 2 minuten lopen vanuit ons zomerhuisje, voor Jean Paul en zijn crewlid Michiel een uur rijden. Na een vaart van ruim een uur kwam de mand in Pesse weer aan de grond. Na een bijzonder eindritueel werden we keurig thuis afgeleverd met een unieke ervaring in ons geheugen gegrift. Wij gaan voortaan als baron en baronesse van Westerbork tot Pesse het leven door. Wij hebben er enorm van genoten. Het overtrof onze verwachtingen. Hartelijk bedankt. Groet, Ruud en Ingrid Bakker

Ballonvaart boven Zwolle

✓ 9 oktober 2016     ✓ Johan uit Meppel    
Goedenavond, ik wil jullie toch nog even bedanken voor de leuke ballonvaart die mijn ouders hebben gehad. Ze hebben ervan genoten en vonden het geweldig! Ons zelf lijkt het ook nog een keer leuk, dus wie weet tot ziens! 👍

Ochtendvaart

✓ 9 oktober 2016     ✓ Koen uit Ekeren    
Bedankt voor de zeer vriendelijke en professioneel uitgevoerde vlucht! Wij hebben ons super geamuseerd en zullen jullie zeker aanraden.

Ballonvaart van Arnhem tot Balgoi

✓ 7 oktober 2016     ✓ René    
Het was een prachtige ervaring om met jou te varen! Dank voor jouw vakmanschap. Je hebt waarschijnlijk met jouw lange ervaring als piloot een enorme hoop foto` s in de kast liggen maar ik wil je mijn selectie van gisteren toch niet onthouden.

Ballonvaart vanuit Venlo, over Tegelen

✓ 7 oktober 2016     ✓ Ton uit Tegelen    
Hierbij wil ik u even laten weten, dat ik een geweldige ballonvaart heb meegemaakt afgelopen vrijdag. ‘t Was fantastisch! Bedankt voor de goede service en de fijne manier, waarop alles verlopen is!

Ballonvaart boven Uden en Schaijk

✓ 30 september 2016     ✓ Harold uit Uden    
De ballonvaart was zeer geslaagd! De wind woei ons bijna over Schaijk, waar mijn vader woont. Misschien een andere keer... Bedankt voor de service en het plezier. Mvg, Harold van Boekel

Prive ballonvaart vanuit Hattemerbroek

✓ 27 september 2016     ✓ Jenneke uit Kampen    
Bedankt voor de goede zorgen rondom de ballonvaart van mijn ernstig zieke collega. Fijn dat er een kruk voor hem mee kon en dat we vlak bij zijn huis konden opstijgen. Het was een super ervaring voor hem.



Gezellige ballonvaart vanuit Veenendaal

✓ 24 september 2016     ✓ Henri uit Rotterdam    
Leuke avond, van Renswoude naar Nijkerk gevaren. Vanwege windcondities werd de opstapplaats verplaatst naar Renswoude. Bijna iedere ballonvaarder in de omgeving had de keus gemaakt voor Renswoude, waardoor het wel een ballonfestival leek! Extra mooi gezicht dus

Ballonvaart vanuit Lubbeek

✓ 23 september 2016     ✓ Key-Tel uit Kessel-Lo    
Ik had je nog graag, vanwege het volledige team van Key-Tel, bedankt voor de fijne ballonvaart van afgelopen vrijdag. Het was voor iedereen een unieke en geslaagde ervaring! Bedankt!

Ballonvaart vanuit Waarland

✓ 23 september 2016     ✓ Mijke uit Waarland    
Het was een fantastische vaart! Heel mooi en super genoten allemaal!!! BEDANKT!!! Leuke crew en pilote met een goed verhaal op het einde haha. Grtz Mijke

Prive ballonvaart vanuit Alphen aan den Rijn

✓ 23 september 2016     ✓ Lex uit Alphen ad Rijn    
Ik heb op 23 september een prachtige ballonvaart gehad met na de vlucht mijn aanstaande vrouw. Ik heb haar in de ballon een huwelijksaanzoek gedaan. Het personeel en ook vooral die piloot waren ontzettend klantvriendelijk en deskundig. Het contact en het regelen van alles wat duidelijk en prettig! Ik zou iedereen deze organisatie aanraden! Het was een prachtige dag!



Ballonvaart van Valkenburg over Berg en Terblijt naar Bilzen (B)

✓ 14 september 2016     ✓ Charles uit Berg en Terblijt    
Afgelopen woensdag een prachtige ballonvaart met Hans gemaakt. Van Valkenburg via Berg en Terblijt over Maastricht naar Bilzen (Belgie). Mooie certificaten en champagne sloten een prachtige dag af. Dank voor jouw inzet om dit na 1 jaar tobben bij een andere aanbieder toch nog mogelijk gemaakt te hebben bij jullie. Tot een volgende keer, M.vr.gr. Charles

Ballonvaart van Rhenen naar Leusden

✓ 12 september 2016     ✓ Frank uit Arnhem    
Wij willen jullie nogmaals hartstikke bedanken voor de mooie ervaring afgelopen maandag. Mijn ouders en mijn moeder in het bijzonder hebben echt genoten van de vlucht. Dus dank voor de snelle en goede service! M.v.g. Frank Gerritsen

Ballonvaart van Sint Oedenrode naar Oisterwijk

✓ 7 september 2016     ✓ Barbara uit Son en Breugel    
Graag wil ik jullie bedanken voor de mooie vaart van afgelopen woensdagavond. We hebben allen enorm genoten van de mooie belevenis.



Ballonvaart van Woerden naar Montfoort

✓ 1 september 2016     ✓ Marion uit Ermelo    
Bedankt voor de super ervaring. Echt helemaal super! Goed geregeld en een unieke ervaring. Reuze bedankt!!!

Ballonvaart vanuit Bergen op Zoom

✓ 1 september 2016     ✓ Marlies uit Bergen op zoom    
De ballonvaart was een groot succes. Mijn man en onze dochter hebben er flink van genoten.

Een mooie en gezellige ballonvaart vanuit Duiven

✓ 22 juli 2016     ✓ Carla    
Een super ervaring, bedankt voor de goede vlucht.

Mooie ballonvaart gemaakt vanuit Ottersum

✓ 17 juli 2016     ✓ Doreth uit Ottersum    
Ik wil jullie heel hartelijk danken voor de fantastische ervaring. We hebben genoten! Dank jullie wel. Mvgr. Doreth vd Maazen

Prive ballonvaart vanuit Nijkerk

✓ 17 juli 2016     ✓ BYOU uit Nijkerk    
We zijn net terug van de ballonvaart en het was super. Prachtig weer en Mees als deskundige piloot. Dank voor jullie organisatie, de bubbels en ons officiële vaar certificaat :-)



Ballonvaart van Papendrecht naar Hoogblokland

✓ 15 juli 2016     ✓ Nel    
Het was GEWELDIG!!! Erg leuk team, super verzorgt👍🏼👍🏼👍🏼 Dank je wel.

Prive ballonvaart vanuit Buren

✓ 25 mei 2016     ✓ Mathijs uit Amersfoort    
Gisteren ontzettend geslaagde en persoonlijke vaart gehad in de betuwe! Leuke crew en voor en voor iedereen een aanrader!



Ballonvaart van Wijchen naar Ingen

✓ 10 mei 2016     ✓ Hans uit Wijchen    
Dinsdag 10 mei een fantastische ballonvaart gemaakt van Wijchen naar Ingen. Hadden de vaart eigenlijk vorig jaar al willen maken, toen wij 25 jaar getrouwd waren. Maar door de weersomstandigheden telkens weer uitgesteld. Het was een schitterende tocht met een zeer kundige piloot.



Prive ballonvaart vanuit Wijhe

✓ 3 oktober 2015     ✓ Rineke uit Wijhe    
Dank voor de mooie vaart! Mijn ouders hebben het geweldig gevonden!! Alles top geregeld we konden zelfs nog verkassen naar een andere locatie zodat mijn ouders recht over hun eigen huis zijn gevaren!!! Hartelijk bedankt voor deze grandioze ervaring!! Vriendelijke groeten, rineke mulder

Ballonvaart vanuit Didam recht over Nijmegen naar Wijchen

✓ 2 oktober 2015     ✓ Chantal uit Nijmegen    
We hebben een hele mooie vaart gehad, enorm genoten! Zowel over Nijmegen als Wijchen gevaren, het had niet beter gekund! Dus is het helemaal goed gekomen en zeker het wachten waard geweest. Bedankt! Gr Chantal

Bijzondere ballonvaart gemaakt boven Zuid-Limburg

✓ 28 september 2015     ✓ Hans uit Asten     ✓ Meer foto's    
Gister de ballonvaart gehad met tante van 91. Eigenlijk hoef ik in deze mail weinig te vermelden want bijgaande foto spreekt boekdelen. Ze heeft er erg van genoten en wij waarderen het erg dat de piloot en zijn team erg zorgvuldig, zorgzaam en prettig met haar omgingen. Ze heeft zich in de professionele handen van uw bedrijf veilig gevoeld. Ook het ritueel naderhand werd met zorg uitgevoerd en er werd de nodige tijd voor genomen; prachtig om mee te maken. Het camera-team maakte het plaatje compleet dus het was voor tante en voor ons een prachtige dag. Allen bedankt!



Ballonvaart gemaakt van Rijsbergen naar Ulicoten

✓ 25 september 2015     ✓ Jacqueline uit Heijningen    
Ik wil je bij deze bedanken voor alles wat je hebt gedaan mbt het regelen van onze ballonvaart. Het was fijn telkens snel antwoord te krijgen en zo goed te worden geinformeerd.De ballonvaart is afgelopen vrijdag gelukkig doorgegaan en het was een fantastische ervaring! Mochten we in de toekomst nogmaals een vaart plannen, kom ik zeker bij jullie terug!

Prive ballonvaart vanuit Gulpen

✓ 11 september 2015     ✓ Karin uit Eindhoven    
Het was heel bijzonder en overweldigend. Precies wat ik hoopte!

Bijzondere ballonvaart over Zeist, de woonplaats van de passagiers

✓ 10 september 2015     ✓ Tetske uit Zeist    
Een heel bijzonder verjaardagscadeau. Mooi tochtje van mijn geboorteplaats tot over mijn huidige woonplaats. Super mooie dag, en zonsondergang in de lucht. Beter kon het niet!

Ballonvaart van Woudenberg tot De Klomp

✓ 2 september 2015     ✓ Jaap uit Voorthuizen     ✓ Meer foto's    
Op 2 september in de avond een ballonvaart gemaakt met mijn ouders en 2 van mijn kinderen. Was hartstikke leuk! Mooie vaart! helder weer. Goede piloot! vertelde veel over de omgeving en alles over de ballon. Leuk dat we na die tijd nog gedoopt werden tot baron / barones! En het diploma was ook superleuk! Goed bevallen dus! Ook bij de ouders die dit kado kregen voor hun 45 jarig huwelijk en hun beide 70ste verjaardag.



Bijzondere ballonvaart van Deventer tot Rijssen

✓ 28 augustus 2015     ✓ Saskia uit Diepenveen    
Ik wil u graag bedanken voor de prachtige priveballonvaart die mijn broer Willem op 28 augustus met zijn 2 dochters bij jullie heeft gemaakt. Ik weet nog dat ik u belde voor een reservering en aangezien hij ernstig ziek was, was er wel enige haast bij geboden. Hij en zijn dochters hebben een prachtige herinnering aan deze vaart. Mijn broer is vorige week donderdag overleden, hij heeft de strijd met zijn ziekte niet kunnen winnen maar is van zijn pijn verlost. Ik wilde u op deze manier laten weten hoe wij het gewaardeerd hebben dat u alle moeite heeft gedaan om deze ballonvaart zo snel te laten plaatsvinden. Groet, Saskia.

Prachtige ballonvaart met 7 personen vanuit Doetinchem

✓ 19 augustus 2015     ✓ Esther uit Doetinchem    
Heren, het was fantastisch!!!! Dank jullie wel!! Complimenten aan jullie hele team!!!

Ballonvaart van Dordrecht naar Helkant

✓ 27 juni 2015     ✓ Jolanda uit Dordrecht     ✓ Meer foto's    
Zaterdag 27 juni hebben wij een ballonvaart gemaakt ter gelegenheid van ons 12 1/2 jaar huwelijk en extra waarde om pers. redenen. We hadden een bijzondere familiedag met onze kinderen georganiseerd waarbij de vaart volledig tot ze de mand zagen een verrassing was. Ron was de piloot en aangezien het onze 3e vlucht was kunnen we uit ervaring zeggen dat Ron een vakkundige piloot is die de allerbeste landing kan maken die we ooit ook hebben gehoord. Een rustige piloot die alle tijd neemt voor een zeer goede vaart. het was dan ook fantastisch waarbij ook de angstige onder ons na 5 minuten volop aan het genieten waren. Wat een schitterend land hebben wij toch waaronder de mooie natuur van de BiesBosch waarover wij gevaren zijn. Onze hartelijke dank gaat uit naar Geert die mij in alle geduld en keer op keer mijn e-mails heeft beantwoord en onze dank gaat ook uit naar Ron als geweldige piloot en niet te vergeten Peter die als Ballon kan volgen.. haha. Bedankt dat we deze mooie Top ervaring mee kunnen nemen als waardevolle herinnering.



Ballonvaart vanuit Breda over Rijsbergen en Zundert.

✓ 20 juni 2015     ✓ Roos uit Bergen op Zoom     ✓ Meer foto's    
Mevrouw Molenaar Wil via deze weg even de piloot bedanken: `Afgelopen zaterdag heeft mijn vader(84 jaar) met jullie een vaart gemaakt vanuit Rijsbergen. Mijn pa is vol lof hierover. Hij zegt voor herhaling vatbaar. BEDANKT.`



Geslaagd huwelijksaanzoek van Hoogland naar Barneveld

✓ 28 mei 2015     ✓ Simon uit Krimpen aan den IJssel     ✓ Meer foto's    
Gisterenavond een privé ballonvaart gemaakt.. één woord: Onvergetelijk! Niet alleen het feit dat ik mijn huwelijksaanzoek in de ballon heb gedaan, maar ook het uitzicht wat je te zien krijgt. Dan ben je al blij dat je zoveel ziet en dat het aanzoek gelukt is..krijg je ook nog is een piloot die alles uitlegt op een spontane vriendelijke manier, bedankt Erik-Jan! Ook de rest van de teamleden waren vriendelijk, beleefd en professioneel. Een voorbeeld voor menig ander professioneel bedrijf. Ik kan nog wel even doorgaan over deze vlucht en het bedrijf dat dit heeft mogelijk gemaakt, maar dan staat de website vol. Kortom: Bedankt! En mensen, echt aan te raden om bij dit bedrijf een vlucht te boeken!



Ballonvaart van Culemborg over Tiel naar Wamel

✓ 21 mei 2015     ✓ Lydia uit Beusichem     ✓ Foto's    
Wij willen u toch wel even melden dat wij heel erg genoten hebben van de super mooie ballonvaart.van Beusichem/Culemborg met als eindbestemming Wamel. Voor ons was het een mooie ervaring, en helemaal leuk dat wij als familie dit samen mochten beleven. En het was voor ons extra leuk dat we recht over Beusichem kwamen en verder voor ons heel herkenbare plaatsen kwamen. Onze complimenten voor de zeer goede organisatie alles was naar wens. Wij zullen U zeker aanbevelen. Bedank, Geurt, Chris en Lydia Jansen uit Beusichem

Laatste wens ballonvaart vanuit Sittard

✓ 10 mei 2015     ✓ Tiny uit Stein     ✓ Meer foto's    
Op haar laatste moederdag organiseerde Tiny voor haar ongeneeslijk zieke zoon een ballonvaart. Haar 45-jarige zoon is ernstig ziek en heeft niet lang meer te leven. Hij is vaak ziek van de behandeling en kan daardoor niets doen. De dagen waarop het hem goed gaat hebben zijn ouders besloten leuke dingen met hem te gaan doen en zijn laatste wensen te vervullen. Één van deze wensen was een ballonvaart. En dat wilde ze graag op moederdag doen, het zou immers haar laatste moederdag zijn. Een hartverscheurend verhaal waardoor wij alles op alles hebben gezet om deze wens waar te maken. Ook twijfelde of ze zelf wel mee durfde in de ballon, maar toen de ballon eenmaal klaar voor vertrek was stapte ze in en heeft ze dit avontuur van haar zoon en haar man zelf van heel dichtbij mee mogen maken. Het is een hartverscheurend verhaal en uit bewondering voor haar kracht om zoiets te kunnen organiseren voor haar zoon zijn we erg trots en blij dat wij deze wens waar hebben mogen maken. Uiteraard bedanken wij ook de piloot en crew voor de uitvoering en de flexibiliteit. Tevens gaat onze dank uit naar Hein Schloesser, Freek Kirsch en Bert Broers voor de prachtige foto`s die zijn gemaakt.



Ballonvaart vanuit Cadier en Keer naar Piringen (B)

✓ 2 mei 2015     ✓ Annet uit Maastricht    
Wij hebben op 2 mei onze ballon vaart gemaakt met Hans en zijn zoon Marcello. Na een spannende start vlogen we vanaf Cadier en Keer over Maastricht richting Belgie, door de straffe oosten wind zijn we door gevlogen voorbij Tongeren om uiteindelijk met een perfecte landing in Piringen voet aan de grond te zetten. Een geweldige ervaring, Hier werden we na enige tijd gevonden door de volgauto bemand door Huub en Mieke, alwaar ons onder het genot van een drankje door Huub het ontstaan van de hete luchtballonvaart verteld werd. Waarna we na het inladen van de ballon door hun weer veilig bij het beginpunt werden afgeleverd. Het was een geweldige avond.

Ballonvaart van Gelselaar over Borculo naar Zieuwent

✓ 1 mei 2015     ✓ Eva uit Gelselaar     ✓ Foto's    
Super gave vlucht van Gelselaar naar Ziewent. Het uitzicht was fenominaal. We hebben het landschap en zijn bewoners van dichtbij en veraf mogen bewonderen. Hulde aan de ballonvaarder en het team op de grond voor de organisatie en de vlucht. Bedankt!

Prive ballonvaart vanuit Sittard

✓ 24 april 2015     ✓ Lieke uit Sittard     ✓ Foto's    
Wij hebben een super ballonvaart gehad, wij zijn recht over Sittard gevaren!! Dat was ook precies wat wij graag wilden. De piloot en de mensen in de volg auto zijn ook hele aardige mensen! Wij willen onze dank uitspreken dat wij het een geweldige vaart vonden!

Sportieve ballonvaart van Klundert naar Bergen op Zoom

✓ 19 april 2015     ✓ Fred uit Bergen op Zoom     ✓ Foto's    
Wij hebben er enorm van genoten wat een mooie en unieke ervaring en wat hebben we het getroffen met het geweldig mooie weer. Het had van ons nog uren mogen duren maar aan alle mooie en leuke dingen komt natuurlijk een eind. En dat was wat mij betreft ook een geweldige ervaring, de landing, zelden zo moeten lachen, de laatste tijd. Nou nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en de geweldige vaart en tot nog eens. Vriendelijke groeten uit Bergen op Zoom van Wies en Fred.

Schitterende herfstvaart van Veenendaal naar Appel

✓ 31 oktober 2014     ✓ Sannie uit Wageningen     ✓ Meer foto's    
Op 31 oktober een prachtige ballonvaart met jullie gemaakt! Opgestegen in Veenendaal, en na 1,5 uur weer geland in Appel in de buurt van Nijkerk waar we voorheen nog nooit van hadden gehoord! We zijn blij dat we uiteindelijk voor jullie gekozen hebben, geen massa mensen in de mand maar gewoon een leuk klein mandje en dat voor een prima prijs. Superrr! Nogmaals hartelijk dank. Groet, Sannie en Gerrit



Bedrijfsuitje met het UWV vanuit Heinkenszand Zeeland

✓ 12 oktober 2014     ✓ Bert uit Bruinisse     ✓ Meer foto's    
Een prachtige ballonvaart met het personeel van het UWV in Zeeland: Dit was echt gaaf om te doen!



Prive ballonvaart vanuit Valkenburg

✓ 27 september 2014     ✓ Elvira uit Zevenhuizen    
Wij hebben een onwijs gezellige en goed verzorgde privé luchtballonvaart gehad. Tof dat we aan het einde champagne hebben gedronken en een certificaat gekregen hebben. De opstijglocatie was echt zoeken. De tomtom kon het niet vinden. Misschien is dat nog een aandachtspuntje om af te spreken bij een locatie die makkelijk te vinden is en dan bijvoorbeeld achter elkaar aan rijden naar de opstijglocatie. Verder hebben wij het echt super gehad!



Prachtige ballonvaart met mooi uitzicht gemaakt vanuit Noord-Holland

✓ 14 september 2014     ✓ Wil uit Alkmaar    
Zeer tevreden, mijn kleinzoon was echt onder de indruk van deze mooie vaart, van mij gekregen voor het behalen van zijn diploma, er komen met de jaren nog 6 kleinkinderen een ballonvaart maken, maar eerst hun diploma. Bedankt voor de fantastische ballonvaart. Wil Kenter

Prive ballonvaart vanuit Paterswolde

✓ 25 augustus 2014     ✓ Tom uit Groningen     ✓ Meer foto's    
Gisteravond ,25 augustus om 19 uur, zijn mijn vrouw en ik opgestegen, vanuit het Stadspark in Groningen, voor een VIP-vlucht met piloot Justin, ons aangeboden door de kinderen.
Het was een geweldig mooie vlucht, waarbij we het genoegen hadden te genieten van de stad, omliggende dorpen, landerijen en het vergezicht tot aan/over het Lauwersmeergebied en zelfs Schiermonnikoog.
De landing was perfect en ook het opzetten en afbreken van een en ander, met behulp van Melvin, verliep vlekkeloos.

Wij hebben er werkelijk van genoten en zullen uw firma van harte aanbevelen bij anderen en wensen u allen blijvend succes voor de toekomst en genoegen!

Met vriendelijke groet, Tom



Prive ballonvaart vanuit Giethoorn

✓ 9 augustus 2014     ✓ Aswin uit Vollenhove     ✓ Meer foto's    
Het was een prachtig aanzoek waar we beide erg van hebben genoten!



Ballonvaart gemaakt vanuit Genk (B)

✓ 18 juni 2014     ✓ Hilde uit Hasselt    
Op 18 juni een prachtige ballonvaart gemaakt vanuit Genk. We hebben al vele ballonvaarten gedaan, maar dit was zeker weten de beste ballonvaart van allen! Een aanrader voor degenen die het een eerste keer willen beleven.

Prive ballonvaart vanuit De Martenshoek - Hellendoorn

✓ 11 juni 2014     ✓ Jos uit Enkhuizen     ✓ Meer foto's    
Enorm gave ballonvaart gemaakt met jullie! We stonden op camping De Martenshoek in Hellendoorn, en boekten een priveballonvaart voor 4 personen. Helemaal leuk dat er juist een actie was dat er een 5e gratis mee mocht, waardoor we de campingeigenaar vanwaar we ook opstijgen mee konden nemen. Hij heeft 575 geiten en uitstapjes zijn er zelden bij. Weken na de ballonvaart sprak hij er nog over. Ga zo door!



Ballonvaart van Sint-Niklaas tot Schoonaarde

✓ 17 mei 2014     ✓ Frans uit Koewacht     ✓ Meer foto's    
We hebben een geweldige vaart gehad gisteren dank zij het hele team komen zeker nog een keer terug bedankt Frans en Willy uit Koewacht



Prive ballonvaart vanuit Woerden

✓ 26 april 2014     ✓ Sander uit Woerden     ✓ Meer foto's    
Bedankt voor deze onvergetelijke belevenis! Ik vond de Prince ballon ontzettend leuk, en ben ontzettend blij dat ik voor jullie heb gekozen. Bedankt voor het regelen van de leuke vaart en succes met jullie leuke bedrijf!



Ballonvaart met 49 personeelsleden van Hercuton Bedrijfsbouw van Bavel tot Made en Den Hout

✓ 7 september 2013     ✓ Hercuton uit Nieuwkuijk     ✓ Meer foto's    
Een prachtige ballonvaart met ca. 50 personeelsleden van Hercuton Bedrijfsbouw: Wat een uitzicht en zo bijzonder om met meerdere ballonnen op te stijgen.



Ballonvaart van Den Haag Zuiderpark tot Den Haag Huygenspark

✓ 14 augustus 2013     ✓ Nelke uit Amsterdam     ✓ Meer foto's    
Omdat de wind weg viel is de ballon geland in het Huijgenspark in Den Haag. Deze landing trok veel bekijks en aandacht van de lokale media. Deze landing is met grote zorg en uiterste precisie uitgevoerd door de piloot Gert-Jan. Met dank aan regio015.nl voor de foto`s.



Prive ballonvaart vanuit Lichtenvoorde

✓ 11 augustus 2013     ✓ Gemma uit Lichtenvoorde     ✓ Meer foto's    
Ben aan het genieten van een schitterend mooie ballonvaart. Heel bijzonder om een keer mee te maken en het uitzicht was fantastisch! Bedankt voor de goede organisatie en de prettige vlucht! Echt klasse!!!



Prive ballonvaart vanuit Den Bosch

✓ 10 augustus 2013     ✓ Pauline uit Vught     ✓ Meer foto's    
Eindelijk dan hadden wij gisteren onze prachtige ballonvaart (bijgevoegd een foto) vanuit Vught. Het was echt een super beleving!
En wat is Koen een fijne en gezellige piloot!

Met vriendelijke groet, Pauline



Ballonvaart van Drachten tot Nijeholtwolde

✓ 20 juli 2013     ✓ Erik uit Drachten     ✓ Foto's    
Wat een prachtige ervaring. We hebben een schitterende ballonvaart gemaakt!

Ballonvaart van Oudkarspel tot Ursem

✓ 16 juli 2013     ✓ Lia uit Overveen     ✓ Meer foto's    
Hallo allemaal, Mijn vader en ik hebben 16-07 een ballonvaart gemaakt bij jullie:D en dat was super. Ik heb een paar foto`s gemaakt van de andere 2 luchtballonen. Ik weet niet of ze het leuk vinden om die ook te hebben. Ik zelf vind het ook super om foto`s te krijgen die via een andere luchtballon zijn gemaakt;) Ik weet niet of jullie contact met ze hebben? want anders probeer ik ze via internet op te zoeken. nogmaals heel erg bedankt... het was echt fantastisch mooi en speciaal. Groetjes Linda



Ballonvaart van Nieuwegein tot Meerkerk

✓ 11 juli 2013     ✓ Eric uit Waddinxveen     ✓ Foto's    
Prachtige vaart gehad, hele leuke avond gehad ook met de opbouw en afbouw van de ballon. Hadden goeie wind en zijn uiteindelijk van Nieuwegein naar Meerkerk gevaren in een uur. Zie bijgevoegd wat foto`s als impressie van de vlucht. Bedankt voor deze mooie ervaring, Eric L., Baron van Nieuwegein tot Meerkerk

Ballonvaart van Deventer tot Enter

✓ 4 juli 2013     ✓ Jody uit Deventer     ✓ Foto's    
Bedankt voor de onvergetelijke ervaring. Hartelijke Groeten, Baron van Deventer tot Enter

Ballonvaart van Lunteren tot Nijkerk

✓ 2 juli 2013     ✓ Peter uit Nijkerk    
Mede namens de drie "baronessen van Lunteren tot Nijkerk ( én terug!)" wil ik je heel hartelijk bedanken voor de geweldige avond die we gehad hebben in de ballon van de Stichting Present. Wat we achteraf pas in volle omvang hebben begrepen is de bijzondere moeite die jullie gedaan hebben bij het zoeken naar een opstijgplaats die de ballon over onze tuin zou voeren. En dàt is gelukt. En dat we daarnaast een spectaculaire vlucht over de binnenstad maakten en een mooie landing in de tuin van onze kennis was een extra kers op de heerlijke taart. We haalden er zelfs het lokale nieuws mee.: http://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/20130704/Luchtballon-bijna-in-binnenstad nogmaals onze dank voor een mooie avond, en prachtige erinneringen.

Ballonvaart van Ommen tot Geesteren

✓ 26 juni 2013     ✓ Klaartje uit Soesterberg     ✓ Foto's    
Wij hebben van de ballonvaart genoten tussen Ommen en Geesteren. Bedankt voor de mooie ervaring en de professionele landing! we zeggen het voort.

Ballonvaart van Wijlre tot Mesch

✓ 18 mei 2013     ✓ Sandra uit Oirsbeek     ✓ Meer foto's    
De ballonvaart was erg goed bevallen, iedereen was razend enthousiast. Wat we vooral bijzonder vonden, was dat we konden opstijgen vanuit een zelf gekozen locatie. 4 van de 8 passagiers hadden al eens eerder een ballonvaart gemaakt, maar de eigen locatie dit keer maakte het extra bijzonder. Wat ik zelf ook een pluspunt vond is dat we (voor mijn gevoel) niet heel hoog hebben gevolgen. Bij de ballonvaart die ik eerder heb gemaakt vlogen we bepaalde stukken zo hoog dat bepaalde dingen op de grond eigenlijk te ver weg waren om het allemaal goed te kunnen zien, dat was nu niet zo. Het was echt geweldig!



Ballonvaart van Erp tot Huij (huwelijksaanzoek)

✓ 9 mei 2013     ✓ Tim uit Veghel     ✓ Meer foto's    
We zijn in Erp opgestegen en gingen in het begin zeker 30km per uur, misschien zelfs harder. We vaarden langs het vliegveld van Volkel, zijn toen gedaald en over een bosje gevaren. Daarna heb ik het aanzoek gedaan. Tenslotte zijn we op een aantal kilometer van de Limburgse grens geland, net over een drukke verkeersweg. Het was fantastisch!



Prive ballonvaart vanuit Bergen op Zoom

✓ 25 april 2013     ✓ Aura uit Bergen op Zoom     ✓ Foto's    
Een prachtige ballonvaart vanaf Bergen op Zoom. De start was heftig, maar daar zijn we nadien ruimschoots voor beloond geweest. Bij Essen zijn we de Belgische grens gepasseerd om vervolgens te landen in het gehuchtje Horendonk.

Ballonvaart van Sint-Jansteen tot De Klinge (huwelijksaanzoek)

✓ 16 februari 2013     ✓ Bjorn uit Spijkenisse     ✓ Foto's    
Op 16 februari heeft Bjorn zijn geliefde ten huwelijk gevraagd in de luchtballon en ze heeft ja gezegd. Ze kijken terug op een geslaagde en bijzonder persoonlijke ballonvaart vanaf Zeeuws-Vlaanderen.



Review insturen

We zijn benieuwd hoe u uw ballonvaart heeft beleeft. laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen:
Naam: *
E-mail: *
Opmerkingen: *




 

View this page in English