1. Ballonvaartmaken.com »
  2. Tips voor het boeken van een ballonvaart

Tips voor het boeken van een ballonvaart

Als je een ballonvaart wilt boeken kunnen er veel vragen bij je opkomen. Waar vaar ik het langst? Welk bedrijf is veilig en professioneel, en zijn er nog bijkomende kosten? Voor de meest gestelde vragen hebben we een speciale pagina: https://www.ballonvaartmaken.com/faq. Als uw vraag er niet bijstaat kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Het is logisch dat je alles helder wilt hebben voordat je een ballonvaart definitief boekt. Op de ballonvaartmarkt zijn dan ook veel verschillende aanbieders en de prijzen verschillen nogal. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer kan zien, volgen hier wat tips die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Tip 1: ga niet voor de laagste prijs

Een ballonvaart is geen artikel uit een webshop, maar een dienst. Lage prijzen betekenen dan ook vaak lage service en korte vaarten. Ook kunnen er nog allerlei verborgen kosten bijkomen, zoals boekingskosten, annuleringskosten, kosten voor een opstijgvergunning etc. Het is slim om hiernaar te informeren om niet voor verrassingen komen te staan. Onze prijzen zijn altijd all-in, dus u komt nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tip 2: zoek persoonlijk contact met het bedrijf

Persoonlijk contact is belangrijk, want als u de juiste antwoorden op uw vragen krijgt, weet u dat het bedrijf aandacht heeft voor haar klanten. Deze persoonlijke aanpak zie je namelijk weer terug tijdens de ballonvaarten.

Tip 3: reviews

Speur het internet af op reviews. Reviews vertellen veel over de kwaliteit van de ballonvaart en de service. En wat is nu beter dan de ervaringen te lezen van ervaringsdeskundigen?

Tip 4: check de geldigheidsduur van de tickets

Vaak zijn ballonvaarttickets maar één jaar geldig. Nu lijkt dat best lang, maar als je pech hebt en een aantal vaarten niet doorgaan i.v.m. de weersomstandigheden en je daarnaast zelf een drukke agenda hebt, is een jaar snel om. Ook kan er altijd iets onvoorziens tussenkomen en het zou zonde zijn als je de tickets niet meer kunt gebruiken. Zorg dus altijd dat u de geldigheid van de tickets in uw achterhoofd houdt. Gelukkig krijgt u bij ons gegarandeerd uw ballonvaart!

Pas deze tips gerust toe bij ons, dan weet u zeker dat u goed zit!

View this page in English